Gratis reisgidsen bestellen

Soms is het gewoon fijn om te bladeren in een échte reisgids of brochure. Gewoon ter inspiratie of om alvast in de reisstemming te komen. Er zijn verschillende reisorganisaties die prachtige reisgidsen en -brochures uitbrengen. Bovendien zijn ze gratis aan te vragen! Vul je gegevens in en binnen enkele dagen vallen ze op je deurmat!

Reisbrochures FOX, Verre Reizen van ANWB

FOX is een dochteronderneming van de ANWB en biedt zowel single reizen als groeps- en privé rondreizen. Een échte specialist in verre bestemmingen: of je nu een cultuurvakantie wilt op Sri Lanka en de Malediven of een individuele rondreis door Zuid-Afrika, alles is mogelijk. Nieuwe brochures voor 2019 zijn beschikbaar vanaf eind november!


333travel reisgidsen en magazines

Al 17 jaar is 333travel een specialist in verre reizen. Ze hebben ruime ervaring in zowel reizen op maat als privé rondreizen en voor alles geldt dat het aan te passen is naar jouw wensen. 333travel heeft momenteel 21 verre bestemmingen in het aanbod - en onderstaande brochures zijn alvast een leuk begin voor je volgende bestemming.


Djoser reisgidsen

Djoser biedt groepsreizen met veel individuele vrijheid, kleine groepen met oog voor cultuur en natuur. De brochure van Djoser is door de schitterende afbeeldingen en vormgeving elk jaar een juweeltje om doorheen te bladeren. Daarnaast staat bij elke reis een gedetailleerd reisschema van dag tot dag, aanvullende informatie en een handige kaart waarop je de route kunt zien. De reisgids van Djoser kun je hieronder aanvragen.


Reisbrochures SRC Reizen en Kras

Ooit begonnen als reisorganisatie voor studenten, is SRC Reizen inmiddels 35 jaar actief. Tegenwoordig bieden ze groepsreizen en individuele reizen aan - én volledig op maat. Je kunt de hoogtepunten bezoeken van landen buiten maar ook binnen Europa. SRC is gespecialiseerd in cultuurvakanties en rondreizen.

De reizen van Kras zijn zeer divers, met bestemmingen in meer dan 100 landen. Ze bieden naast rondreizen en stedentrips ook o.a. zonvakanties, cruises en singlereizen. Kras bestaat al sinds 1922 en zijn hiermee een van de oudste reisaanbieders van Nederland. Het bedrijf valt sinds 1999 onder TUI Nederland.


Reisbrochures Sawadee en De Jong Intra Vakanties

Sawadee is een reisorganisatie gespecialiseerd in avontuurlijke en bovendien duurzame groepsreizen. Je kunt een rondreis boeken, maar ook bieden ze familiereizen, singlereizen en fiets-/wandelvakanties aan. Ook zijn reizen te boeken per thema zoals wildlife-reizen. Zo weet je zeker dat je wilde dieren kunt spotten tijdens je droomvakantie.

Een van de oudste reisorganisaties van Nederland is De Jong Intra. Ze bieden vakanties als rondreizen, verre reizen, stedentrips en zonvakanties maar ook auto-/bus- en fietsvakanties. Rondreizen zijn in groepsverband of een individuele rondreis naar jouw wensen.


Reisbrochures Oad en Koning Aap

Oad reizen is een gerenommeerd touroperator met voornamelijk de focus op Europese bestemmingen, te bereiken per auto, bus of vliegtuig. Daarnaast vertrekken ze ook naar een handvol verre bestemmingen zoals Canada, Zuid-Afrika en Bali.

150 reizen door meer dan 80 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika - voor de avontuurlijke reiziger. Dat is Koning Aap. Deze reisorganisatie 30 jaar ervaring en biedt rondreizen in kleine groepen met veel ruimte voor individuele vrijheid, maar ook familiereizen en geheel individuele rondreizen.


Tenzing Travel reisgidsen

Tenzing Travel, voorheen Kuoni, organiseert reizen die door specialisten geselecteerd zijn en reizen die bestaan uit 100% maatwerk.

 

 

Goede voorbereiding met gratis reisgidsen

Een goede voorbereiding is belangrijk. Dat geldt zeker voor rondreizen en helemaal als je maar een bepaald aantal vakantiedagen tot je beschikking hebt. Je wilt het uiterste uit je reis halen, of je nu een trekking gaat doen door de jungles van Oeganda, of een safari in Zuid-Afrika. Daarbij is niets zo fijn als jezelf met reisgidsen en brochures voorbereiden op die prachtige trip. Hoewel het internet een ongekende bron van informatie is, kan het juist fijn zijn eens rustig te bladeren in een écht boek.

Door het aanvragen van deze reisgidsen kun je lekker op de bank in de stemming komen met de adviezen en het aanbod van reisspecialisten. Natuurlijk zijn er ook een hoop goede, betaalde reisgidsen, zoals Lonely Planet en Capitool Reisgidsen. Online boekhandel De Zwerver is gespecialiseerd in reisgidsen en landkaarten. Een fijne winkel met een compleet aanbod. Maar ter oriëntatie zijn bovenstaande, gratis exemplaren alvast een mooi begin!