Tips & inspiratie | Wildlife Spotten

Tips, tricks & inspiratie voor jouw droomreis!

Tips en inspiratie voor jouw droomreis!

Misschien herken je het: lange wandeltochten op slippers, een veel te zware backpack, een camera die niet voldoet of nog erger - in alle haast je geheugenkaartje of accu vergeten terug te stoppen! Hoe voorkom je dit soort pijnlijke momenten? Hieronder alle tips & inspiratie zodat jij zorgeloos van die zuurverdiende droomreis kunt genieten.


Overzicht van Nederlandse reisorganisaties

Overzicht van Nederlandse reisorganisaties

Individuele rondreis, groepsreis of familiereis? Bekijk hier een handig overzicht van Nederlandse reisorganisaties en waarin ze gespecialiseerd zijn.


Kruger National Park: hoe ontwijk je massatoerisme?

Kruger National Park: hoe ontwijk je massatoerisme?

Als je het gevoel wil hebben alleen te zijn in het populaire Krugerpark, dan is dat zeker mogelijk. Je moet alleen de plekjes weten te vinden. Lees onze tips om de grote massa te ontwijken op een safari door het Krugerpark.


Ecotoerisme in 10 stappen

Wat is ecotoerisme? Duurzaam reizen in 10 stappen

Wat is ecotoerisme, hoe werkt het en waarom is het zo belangrijk? Duurzaam reizen wordt elk jaar steeds populairder en dat is niet voor niets. Een duurzame reis in 10 stappen!


Top 7 safaritips

7 safaritips die je niet in reisgidsen vindt

Bezigheden op een Afrikaanse safari horen te zijn: Hoe krijg ik betere foto's van wildlife? Of waar koop ik mooie, authentieke souvenirs? En niet, hoe behandel ik pijnlijke voeten, een stoffige cameralens en waarom koos ik nou voor die fluoriserende kleding? Bekijk hier alle tips.