De 3 grootste katachtigen ter wereld - infographic

Op 3 maart 2018 is het World Wildlife Day, en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jaar staat de dag in het teken van de big cats, oftewel de grote katachtigen. In het bijzonder de diersoorten die een kwetsbare of zelfs bedreigde status hebben en de aandacht goed kunnen gebruiken. Hier helpen we graag bij. In deze infographic lees je interessante feitjes over de 3 grootste katachtigen van de wereld: de jaguar, leeuw en Siberische tijger.

Infographic: grootste katachtigen ter wereld: jaguar, leeuw en Siberische tijger

Meer weten over deze katachtigen?

Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de site van World Wildlife Day. Hier vind je veel informatie over de dieren en hoe je zelf mee kunt helpen. Zoek je een Nederlandse stichting, kijk dan eens op Stichting SPOTS. Ook zij zetten zich in voor de wilde katachtigen. Op onze website vind je nog interessante feitjes over de leeuw en kun je zelfs reizen naar de tijger in het wild.Lees ook:

Kudde gnoes tijdens de grote migratie in de Serengeti

Beleef de grote migratie op de Serengeti

Wanneer we het hebben over 's werelds meest indrukwekkende natuurfenomenen, dan mag de grote migratie op de Serengeti niet ontbreken. Hierbij doorkruisen miljoenen gnoes, zebra's en gazellen het land op weg naar Kenia. Een ongelofelijke ervaring!Top 10 bijzondere Afrikaanse dieren

Top 10 bijzondere Afrikaanse dieren

In de woestijnen, savannes, bossen en enorme valleien van het Afrikaanse continent, leven talloze prachtige dieren. Ken je de koedoe al? Of de schoenbekooievaar? Bekijk hier de top tien lijst van bijzondere Afrikaanse dieren.Infographic: 3 grootste katachtigen van de wereld: jaguar, leeuw en Siberische tijger

De 3 grootste katachtigen ter wereld - infographic

Op 3 maart 2018 is het World Wildlife Day, en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. In deze infographic lees je interessante feitjes over de 3 grootste katachtigen ter wereld: de jaguar, leeuw en Siberische tijger.