Overzicht van Nederlandse reisorganisaties

Nederlandse reisorganisaties

Je hebt besloten een reis te gaan maken. Misschien wordt het een individuele rondreis. Of ga je liever op een familie-safari met een kleine, exclusieve reisorganisatie. Er zijn talloze mogelijkheden en vele reisorganisaties - groot, klein, budget en luxe. Om je een overzicht te geven van de Nederlandse reisorganisaties hebben we deze op een rij gezet, zodat je sneller bij de juiste partij uitkomt. Dit zijn ook partijen die in het bijzonder veel safari- en dierenreizen aanbieden.

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets? Bekijk dan het overzicht van populairste ticketvergelijkers.

Reisorganisaties gespecialiseerd in verre reizen


logo 333TRAVEL

333TRAVEL

333travel.nl biedt reizen aan naar 15 verre bestemmingen waaronder Indonesië / Bali, Zuid-Afrika, Amerika en Canada. In de vorm van rondreizen – inclusief vliegtickets, vervoer (evt. met chauffeur) en verblijf – én als bouwstenen.


logo AfrikaPLUS

AfrikaPLUS.nl

AfrikaPLUS.nl biedt verschillende rondreizen aan naar Zuidelijk Afrika, ook op maat. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in reizen naar Canada (CanadaPLUS.nl) en Amerika (AmerikaPLUS.nl).


logo Baobab

Baobab Reizen

Baobab biedt duurzame groepsreizen, singlereizen en familiereizen aan met veel individuele vrijheid. Enorm aanbod aan bestemmingen en vele safari rondreizen.


logo BBI Travel

BBI Travel

BBI Travel richt zich speciaal op reizen naar Ierland, IJsland, Hurtigruten, Scandinavië, Canada en recentelijk Mauritius. Van skiën in Lapland tot zonnen op Mauritius, een allround reisorganisatie.


logo De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

Veelzijdige reisorganisatie met zowel Europese als verre bestemmingen. Vervoer per auto, het vliegtuig of de bus. Rondreizen met groep, privé of op maat.


logo Djoser

Djoser

Actieve groepsrondreizen over de hele wereld. Djoser biedt reizen voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden.


logo FOX, Verre Reizen van ANWB

FOX, Verre Reizen van ANWB

FOX biedt van A tot Z verzorgde groepsreizen, individuele reizen, singlereizen, familiereizen en strandvakanties aan in alle werelddelen.


logo KRAS

KRAS

KRAS heeft een breed aanbod in zonvakanties, stedentrips, autovakanties, wintersport, cruises, busreizen, actieve vakanties, cultuurreizen en lastminutes naar alle populaire bestemmingen. KRAS is tevens onderdeel van TUI Nederland.


logo NRV

NRV

NRV heeft compleet verzorgde rondreizen in groepsverband, op individuele basis of geheel zelf samengesteld. Bestemmingen in Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.


logo Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen biedt korte tripjes en lange vakantie voor een zeer brede doelgroep. Richt zich op bestemmingen binnen Europa per bus of auto.


logo Sawadee

Sawadee

Sawadee specialiseert zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië, Oceanië, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen.


logo Shoestring

Shoestring

Shoestring.nl biedt verre groeps-, single- én individuele rondreizen aan met jongeren als doelgroep. Vele bestemmingen binnen en buiten Europa.


logo SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in actieve reizen naar meer dan 270 reisbestemmingen, wereldwijd. SNP heeft een aanbod van groepsreizen maar ook individueel, maatwerk en gezinsvakanties.


logo SRC Reizen

SRC Reizen

SRC organiseert culturele groepsreizen, fly drives en privéreizen met chauffeur naar cultuurrijke bestemmingen over de hele wereld. Naar de highlights, maar ook de onbekende parels.


logo Tenzing Travel

Tenzing Travel

Bij Tenzing Travel kan de reiziger voor allerlei soorten reizen terecht. Denk aan complete rondreizen (met de auto óf camper), individuele en groepsreizen, huwelijksreizen en citytrips. Ook ontbreekt de maatwerkreis niet; alles is mogelijk!


logo Travelworld.nl

Travelworld.nl

Travelworld.nl heeft een jarenlange ervaring in het samenstellen van reizen naar verre bestemmingen, zoals Australië, Nieuw-Zeeland, USA, Canada en Afrika


logo TUI

TUI

TUI is een van de grootste reisorganisaties in Nederland. Ze bieden uiteraard zonvakanties aan, maar ook verre vakanties, rondreizen, autovakanties, wintersport, stedentrips, familievakanties en losse vliegtickets.


logo Voigt Travel

Voigt Travel

Voigt Travel is dé specialist voor reizen naar noordelijk Europa en heeft in de winter de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied. Bezoek o.a. Lapland, Noord-Noorwegen, Ijsland en Spitsbergen.


logo YourWay2GO

YourWay2GO

YourWay2GO heeft individuele reizen naar meer dan 30 landen, met bouwstenen, startpakketten en excursies. Stel zelf je reis samen en bepaal je eigen route!


Gratis reisgidsen bestellen?